BETTER BODIES WAVERLY T-SHIRT

BETTER BODIES WAVERLY T-SHIRT

349,00 DKK

Super lækker Better Bodies Waverly T-shirt, i det fineste, blødeste materiale. 100% åndbar, og dermed perfekt både til træning og hverdag. Med Better Bodies logo hen over brystet. Denne T-shirt har et loose-fit, men kan med fordel bindes op i siden, hvis man ønsker et mere crop-top look. T-shirten er almindelig i størrelsen, så du kan gå en størrelse op eller ned, afhængig af om du vil have den til at sidde mere tæt eller løst.

Ryd
Varenummer (SKU): better-bodies-waverly-t-shirt Varekategori: Brand:

Beskrivelse

MODEL: Better Bodies Waverly T-shirt

MATERIALE: 100% Modal

VASKEANVISNINGER:

Vask i max. 30°

Anvend ikke blegemiddel

Brug ikke tørretumbler

FACTS OM WAVERLY T-SHIRT:

Denne Better Bodies Waverly T-shirt er en super blød og komfortabel T-shirt, der kan bruges både til træning og hverdag. Udarbejdet i et loose-fit, men kan bindes op i siden, hvis du ønsker et mere crop-top lignende look. Udarbejdet i et 100% åndbart materiale, som gør den rigtig god til både træning, cardio og løb, da den tørrer hurtigt. Better Bodies leverer træningstøj til kvinder i absolut topkvalitet, der kan holde til at blive brugt, og ikke mister farve og form, vask efter vask. Denne T-shirt er derfor til dig der ikke vil gå på kompromi med kvaliteten! Vælger du at bruge T-shirten som crop-top ved at binde den op i siden, kan du med fordel sammensætte den med et par aF vores populære, højtaljede træningstights, som holder maven på plads, så du undgår den irriterende side-delle. Derudover undgår du at de ruller ned når du squatter. Vi har et stort udvalg af  squat-sikre træningstights fra mange forskellige mærker, du kan finde hele vores udvalg her.

Søger du mere inspiration til dit træningsoutfit fra dette mærke, kan du tjekke deres officielle hjemmeside ud her. Har de noget på lager som vi ikke har, så kontakt os på [email protected], så bestiller vi det med glæde hjem til dig. Der må dog forventes en leveringstid på ca. en uge på bestilte varer.

 

Yderligere information

Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Relateret Produkt