DYNAMITE AMARELO APPLE BOOTY SHORTS

DYNAMITE AMARELO APPLE BOOTY SHORTS

499,00 DKK

Squat-proof Dynamite Amarelo Apple booty shorts i absolut topklasse, med et sexet look der fremhæver og løfter din booty. Disse shorts er udarbejdet i et eksklusivt design, og med High Tech Suplex Light teknologi.

Ryd
Varenummer (SKU): dynamite-apple-booty-shorts Varekategori: Tag: Brand:

Beskrivelse

Model: DYNAMITE AMARELO APPLE BOOTY SHORTS
Materiale: 85% Polyamide 15% Spandex
Talje: Halv-høj Talje
Materiale tykkelse: Mellem

VASKEANVISNINGER

  • Vask i max. 30°
  • Anvend ikke blegemiddel
  • Brug ikke Tørretumbler

YDERLIGERE INFORMATIONER

  • 100% Squat-proof
  • UV beskytelse
  • Farve og form der holder vask efter vask
  • Produceret i Brasilien

OM DYNAMITE AMARELO APPLE BOOTY SHORTS

Dynamite leverer træningstøj til kvinder i absolut topkvalitet. Disse Dynamite Apple Booty shorts er udarbejdet i et 100% squat-sikkert materiale, der samtidig er let og elastisk, hvilket gør dem utrolig komfortable og træne i – du mærker faktisk ikke du har dem på. Hvis du have et par shorts der holder ekstremt længe, så er disse shorts det rette valg. Både syninger og læder look-alike delen kan holde til at blive vasket og brugt nærmest til uendelighed, uden det krakelerer, falmer, går op i syningerne osv. Disse shorts har en push-up effekt, som sørger for at løfte og fremhæve dine baller. Hver eneste short er håndsyet af professionelle syresker, og er nøje kontrolleret før de sendes ud. Vil du se flere af de lækre shorts fra dynamite, kan du se hele vores udvalg her. Du kan også tjekke Dynamites officielle hjemmeside ud her, har de noget på lager som vi ikke har, vil vi selvfølgelig være behjælpelige med at bestille det hjem til dig. Skriv til os på [email protected] og hør nærmere.

STØRRELSESGUIDE

Dynamite shorts er anmindelige i størrelsen, det anbefales derfor du vælger den størrelse, du normalt bruger. Hver størrelse spænder dig vidt, pga. det helt unikke materiale de er udviklet i. Se størrelsesguiden for at finde din korrekte størrelse.

Yderligere information

Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Relateret Produkt