DYNAMITE SEAMLESS BLACK DIAMOND TIGHTS

DYNAMITE SEAMLESS BLACK DIAMOND TIGHTS

699,00 DKK

Squat-proof seamless Black Diamond tights fra Dynamite, er udarbejdet i et moderne og unikt design, med lækre detaljer. Lavet i miljøvenligt Suplex materiale af allerhøjeste kvalitet.  Læs længere nede for at finde din størrelse.

Ryd
Varenummer (SKU): dynamite-black-diamond-tights Varekategorier: , Tag: Brand:

Beskrivelse

DYNAMITE FITNESSEWAR

Dynamite er topklasse fitnesswear, for dig der ønsker den ultimative kvalitet.
Dynamite leverer squat-proof tights i absolut topklasse, udarbejdet i materialer af allerhøjeste kvalitet. Der er lagt særlig vægt på design, komfort og pasform. Ikke alene er de specielt udviklet udviklet til at holde længe, de kan også tåle at blive vasket gang på gang uden at de mister farve og pasform, og uden at krympe.
Alle tights er designet af tidligere verdensmester i Fitness, Diana Tyuleneva, og er håndsyet af professionelle syresker, mens hver eneste tight er nøje kontrolleret før de sendes ud.

STØRRELSESGUIDE

Dynamite producerer kun tights i størrelse Small og Medium. Men fortvivl ej, da hver størrelse spænder vidt, pga det helt unikke materiale de er udviklet i. Str. Small strækker sig fra EU størrelse 32-37, mens Str. Medium strækker sig fra EU Str. 38-42. – Og vi garanterer at de sidder helt perfekt på alle typer ben!

Yderligere information

Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Relateret Produkt