DYNAMITE ECLIPSE PUSH-UP LEGGINGS

DYNAMITE ECLIPSE PUSH-UP LEGGINGS

799,00 DKK

Super lækre slim-fit Eclipse Push-up leggings fra Dynamite, udarbejdet i et tyndt og super komfortabelt wet-look materiale! Shiny og med masser af super fine detaljer. Løft dine baller og din selvtillid med disse lækre leggings, som kan bruges både til træning og til hverdag! Læs længere nede for at finde din størrelse.

Ryd
Varenummer (SKU): dynamite-eclipse-push-up-leggings Varekategorier: , , Brand:

Beskrivelse

DYNAMITE FITNESSEWAR

Dynamite er topklasse fitnesswear, for dig der ønsker den ultimative kvalitet.
Dynamite leverer squat-proof tights i absolut topklasse, udarbejdet i materialer af allerhøjeste kvalitet. Der er lagt særlig vægt på design, komfort og pasform. Ikke alene er de specielt udviklet udviklet til at holde længe, de kan også tåle at blive vasket gang på gang uden at de mister farve og pasform, og uden at krympe.
Alle tights er designet af tidligere verdensmester i Fitness, Diana Tyuleneva, og er håndsyet af professionelle syresker, mens hver eneste tight er nøje kontrolleret før de sendes ud.

STØRRELSESGUIDE

Dynamite størrelse spænder vidt, pga det helt unikke materiale de er udviklet i. Str. Small strækker sig fra EU størrelse 30-36,  Str. Medium strækker sig fra EU Str. 36-40 og str L fra 40-44. – Og vi garanterer at de sidder helt perfekt på alle typer ben!

Yderligere information

Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Relateret Produkt