DYNAMITE ECLIPSE PUSH-UP SHORTS

DYNAMITE ECLIPSE PUSH-UP SHORTS

429,00 DKK

Super lækre slim-fit Eclipse Push-up shorts fra Dynamite, udarbejdet i et tyndt og super komfortabelt wet-look materiale! Shiny og med masser af super fine detaljer. Løft dine baller og din selvtillid med disse lækre shorts, som kan bruges både til træning og til hverdag! Læs længere nede for at finde din størrelse.

Ryd
Varenummer (SKU): dynamite-eclipse-push-up-shorts Varekategori: Tag: Brand:

Beskrivelse

Model: DYNAMITE ECLIPSE PUSH UP SHORTS
Materiale: 15% Polyamide 85% Spandex
Talje: Halv-høj Talje
Materiale tykkelse: Let

VASKEANVISNINGER

  • Vask i max. 30°
  • Anvend ikke blegemiddel
  • Brug ikke Tørretumbler

YDERLIGERE INFORMATIONER

  • 100% Squat-proof
  • UV beskytelse
  • Farve og form der holder vask efter vask
  • Produceret i Brasilien

OM DYNAMITE PUSH UP ECLIPSE LEGGINGS

Dynamite leverer træningstøj til kvinder i absolut topkvalitet. Disse Dynamite Push up Eclipse shorts kan bruges til både træning og hverdag. De er udarbejdet i et yderst let, 100% squat-sikkert materiale, der er let og elastisk, hvilket gør dem utrolig komfortable og træne i – du mærker faktisk ikke du har dem på. Disse shorts er udarbejdet i et wet-look materiale, der skinner, og med baglommer. Med push-up effekt bagpå, som både fremhæver og løfter dine baller. Kan tåle at blive vasket nærmest til uendelighed, uden de mister form og farve, hvilket er kendetegent for Dynamite træningstøj. Hver eneste shorts er håndsyet af professionelle syresker, og er kontrolleret nøje inden de forlader fabrikken. Vil du se mere lækkert træningstøj fra dynamite, kan du se hele vores udvalg her. Du kan også tjekke Dynamites officielle hjemmeside ud her, har de noget på lager som vi ikke har, vil vi selvfølgelig være behjælpelige med at bestille det hjem til dig. Skriv til os på [email protected] og hør nærmere.

STØRRELSESGUIDE

Disse tights fra Dynamite er en smule små i størrelsen, det anbefales derfor du vælger en størrelse større, end du normalt bruger. Se størrelsesguiden for at finde din korrekte størrelse.

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Relateret Produkt