Returnering

Har du købt en eller flere varer hos os, som du ønsker at returnere, kan du købe en returlabel der er klar til udskrivning herunder, til 45 kr. OBS: Du har ifølge vores handelsbetingelser 30 dages fuld returret, fra dagen du har modtaget din ordre.

KØB RETURLABEL HER

Ombytning

Hos GirlsSquat.dk tilbyder vi gratis ombytning. Ønsker du at ombytte en eller flere varer, bedes du kontakte os på support@girlssquat.dk med dit ordrenummer, så sender vi dig en gratis returlabel. Din nye varer afsendes fra vores lager senest dagen efter modtagelsen. Du får automatisk besked når din nye vare er afsendt.

Godt at vide inden du sender retur

✔︎ Du har 30 dages FULD fortrydelsesret. De 30 dage begynder fra den dag du har modtaget din ordre. Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, afholder vi naturligvis alle udgifter til returnering og sender dig øjeblikkeligt en ny vare. Det er dog vigtigt, at du ved fejlleverancer kontakter vores support umiddelbart efter modtagelsen og beskriver fejlen, for derigennem at få en gratis returlabel. Vi afholder ikke udgifter til forsendelser returneret uden en af GirlsSquat.dk udstedt returlabel.

✔︎ Husk at meddelse os på skrift, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du skal sende en e-mail ind til support@girlssquat.dk med dit ordre nr. (ordre nr. fremgår som en del af navnet på din ordrebekræftelse og starter med GS efterfulgt af fire tal).

✔︎ Udfyld den returformular der fulgte med din pakke, og vedlæg den. Du får automatisk en ny returseddel når du køber en pakkelabel, som du kan udskrive hvis du skulle have mistet den.

✔︎ Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Tøjet skal tilbageleveret i originale poser og skal sammenfoldes efter bedste evne.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

– Du reelt har taget varen i brug.

– Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

– Hvis vi vurdere at varen lugter af røg eller vaskemiddel/parfume.

– Hår eller mærker på produktet, eller hvis varen er beskidt.

✔︎ Det kræver adgang til en printer, da din returlabel kommer som PDF fil.

✔︎ Fra den dag vi modtager din forsendelse, kan der gå op til 14 arbejdsdage mht. håndtering af din returpakke. Vi arbejder dog på, at behandle pakkerne hurtigst muligt.

✔︎ Du skal være opmærksom på at returpakker sendes igennem GLS og det er derfor ikke sikkert du skal aflevere pakken samme sted som du hentede den.

Har du spørgsmål angående ombytning/returnering sidder vi altid klar til at svare på dine spørgsmål på support@girlssquat.dk.